Hartsymbolen van de engelen van Atlantis

0

Ik hou er erg van om meer te weten over een deck. Wat is de passie van de maker en wat maakt dit deck zo speciaal. Het orakeldeck  Hartsymbolen van de engelen van Atlantis is zo uitgesproken, dat het bij mij even heeft geduurd voordat ik wist wat ik er eigenlijk van vond. Het bijgevoegde boek vertelt veel over de afzonderlijke kaarten, maar gaf mij niets over de achtergrond van het ontstaan van de kaarten. Ik vroeg Stewart Pearce, bekend medium in Engeland en Amerika, daarom naar wat hem dreef om dit orakeldeck te ontwikkelen.

Spirituele volwassenheid

Raphael“Er is de afgelopen eeuwen veel veranderd voor de mensheid. Gaven we eerst onze macht weg door op te kijken naar anderen, vaak machtige mannen, vanaf het begin van de 19e eeuw ontdekten steeds meer mensen dat ze eigenlijk zelf veel macht hebben. Vooral over onszelf en onze eigen ontwikkeling.

We werden mentaal en spiritueel volwassen en dachten dat we in control waren. Maar dat zijn we niet. We kunnen niet alles alleen. Voor veel opgaven hebben we anderen nodig. Maar het zijn niet meer de machthebbers van vroeger op wie we een beroep willen, en kunnen, doen. De aartsengelen van Atlantis zijn hier om ons te helpen met onze spirituele revolutie. De engelen zijn er altijd al geweest, maar we zijn nu in de gelegenheid om hun energie op te merken.

Het verschil met vroeger is dat de hulp en macht nu in onszelf zit. De engelen moedigen ons aan door ons net dat zetje te geven wat we nodig hebben, en onbewust al wilden zetten. Je hoeft er alleen maar om te vragen.”

Verzoek van de engelen

“Ik kreeg voor het eerst contact met de 12 aartsengelen van Atlantis tijdens de Harmonic Convergence in 1987. In 2011 en 2013 vroegen de engelen mij om twee orakeldecks te maken om mensen te begeleiden bij hun spirituele ontwikkeling.

engel2Met de orakels kunnen de engelen zich aan ons kenbaar maken, zodat een nieuwe gouden eeuw ontstaat. In de 12e eeuw stonden de engelen centraal en nu weer. Ze zien er alleen nu anders uit. Niet meer gepersonifieerd als mens met vleugels, maar als energiebollen. Als je kijkt naar de verschillende geloven worden engelen in de religieuze verhalen vaak omschreven als bollen van energie of licht. Niet als gevleugelde mensen. Ik denk dat de vleugels symbool staan voor de energie die uit de engelen komt. Als je goed kijkt naar de oude schilderijen met engelen staan de mensen bijna altijd met hun mond open. Ze prevelen, bidden of zingen en maken zo contact met de (aarts)engelen.”

Linker en rechter hersenhelft

“Het eerste orakeldeck, het Engelen van Atlantis orakel, is ontworpen om de linker hersenhelft te laten ontwaken, waardoor een groei komt in de emotionele intelligentie van mensen. De kaarten van het tweede deck, in Nederland: Hartsymbolen van de engelen van Atlantis, stimuleren de ontwikkeling van de ziel in de rechter hersenhelft.”

Hartsymbolen

“Bij dit tweede orakeldeck staan de 12 hartsymbolen van de aartsengelen centraal. Deze symbolen (red: sigils in het Engels) kreeg ik via meditatie binnen. Het zijn oude geometrische symbolen die de ziel van een engel bevatten en die ons in staat stellen de boodschap te begrijpen.”

Voorbeelden van kaarten

Op de kaarten van Hartsymbolen van de engelen van Atlantis staan Nederlandse teksten.

Shamael Sandalphon Michael
Raziel Uriel Zaphkiel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here