Journey of Love orakel

Over wat er gebeurt als een schrijver, een kunstenaar en een dichter samenkomen in een liefdesreis

0
Hidden Beauty
Hidden Beauty

Wat er is gecreëerd door een schrijver, een kunstenaar en een dichter die zich samen over de liefde bogen, overweldigt je als je deze orakelset opent. Vanuit de samenwerking tussen Alana Fairchild, Rassouli en Richard Cohn is een van de mij meest rakende decks ontstaan die ik in handen heb gehad. De 70 kaarten nemen me stuk voor stuk op, omarmen me en vertellen hun verhaal dat diep in mij doordringt. Wat je wilt dat liefde met je zou doen, doen deze kaarten.

De makers van het Journey of Love oracle raden je aan om de kaarten eerst stuk voor stuk te laten passeren en op je in te laten werken. Later kun je het bijhorende boekje openslaan, waarin elke schildering wordt begeleid met een warme tekst en een gedicht. Verrassend is de variatie in de uitingen van de kunstenaar: er zijn compleet abstracte, minimalistische kaarten zoals The Swan. Daarnaast veel kaarten met wezens erop in warme kleuren omgeven door magische taferelen, zoals The Christ Flame of Distant Shores. Een kaart als Cosmic Butterfly is zo fantastisch gedetailleerd, dat je blijft kijken en verstilt. Heel anders is weer The Pearl Threaded…… je moet ze eigenlijk gewoon allemaal zien.

De kunstenaars

The Christ Flame
The Christ Flame

Schrijfster Alana Fairchild noemt zich een Zielsfluisteraar, die je wil helpen om je ziel te doen ontwaken. Dat doet ze niet alleen door te schrijven, ook maakt ze CD’s.

De kunst van de artiest Rassouli stroomt, zoals hij het zelf vertelt, ongelimiteerd vanuit zijn hart. Hij is een vrijdenker, die losbreekt van het denken en de rationaliteit om door de sluier recht in het hart te kunnen kijken van alles wat is.

Daarbij de gedichten van Richard Cohn, die werkt vanuit een dieper weten, wat hem doet inzien waaraan anderen voorbij zien. Techniek is daarbij niet de lijdraad, hij gebruikt woorden alsof hij compleet intuïtief een schilderskwast hanteert.

Het orakel is uitgegeven door het Australische Blue Angel Publishing, dat een uitgebreide range aan esoterische mooiheid voert.

Voorbeelden van kaarten

The Pearl Threaded
The Pearl Threaded
The Swan
The Swan
Cosmic Butterfly
Cosmic Butterfly

 

Bewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here