Maak werk van je droom

0

Dream big“, is de boodschap die je meekrijgt als je de gebruiksaanwijzing leest van het kaartendeck Maak werk van je droom! van Louisa Perreyn. De 52 kaarten kun je toepassen als je een vraag hebt die betrekking heeft op het realiseren van, juist: jouw droom. En dat kan natuurlijk van alles zijn.

Positieve gedachten
Positieve gedachten en de bijbehorende positieve gevoelens maken dromen tot realiteit.

De uitspraak “If you can dream it, you can do it” van Walt Disney is voor Perreyn een belangrijke leidraad in haar werk. Naast het maken van kaarten is ze ook dreamcoach binnen haar bedrijf Droomwerk. Ze begeleidt hierin mensen op zowel persoonlijk gebied als bij hun carrière.

Een vrolijk dek met lieve, warme illustraties van Marisabel Munoz. Deze geven de kaarten een hoog knuffelgehalte, maar ook een extra stimulans om de boodschap tot je te nemen. Spijtig is wel dat er bijna alleen maar meisjes en vrouwen op de kaarten staan, dat had best afgewisseld mogen worden met wat meer afbeeldingen van de mannelijke helft van onze medemens.

Positiviteit

De boodschappen zijn unaniem positief. Zo word je gestimuleerd om je eigen talenten te zien, word je gemotiveerd om vol te houden omdat je het echt kunt en krijg je raad je eigen ondersteunende dreamteam te bouwen.

Dat is heel prettig als je aan dromen werkt. De gedachte erachter is dat het je dan ook sterker maakt in het verwezenlijken van wat je wilt als je de kaarten regelmatig gebruikt, totdat je uiteindelijk van je droom werkelijkheid maakt. Dat kan ook, want de kaarten zijn lekker stevig, dus je kunt ze vaak gebruiken.

Louisa Perreyn
Louisa Perreyn

Allemaal positief dus en heel prettig. Ondanks dat je veel van de boodschappen zelf ook wel bedacht zou kunnen hebben, is dit deck toch een steuntje in de rug. Vooral als je ze beziet vanuit je vraag van het moment. Ben je het type dat af en toe streng moet worden toegesproken? Ben jij bij uitstek gebaad bij wat opbouwende kritiek op zijn tijd? Is Cynisme je tweede naam? Dan is dit niet jouw set kaarten. Ga dan gerust op zoek naar een iets steviger aanpak.

De kaarten zijn uitgegeven door A3 boeken onder ISBN-nummer 9789077408933

Voorbeelden van kaarten

Neem de tijd
Een droom bereiken lukt je meestal niet in één dag, neem de tijd en wees lief voor jezelf.
Vertrouw op eigen kracht
Laat je niet ontmoedigen door wat anderen van je droom vinden. Vertrouw op je eigen gevoel en kracht.
Vier het
Vier je droom wanneer je hem eindelijk hebt gerealiseerd en geniet!

 

Bewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here