Over KaartKunde

KaartKunde is een gratis e-tijdschrift voor mensen die plezier beleven aan het bezig zijn met inzicht- en inspiratiekaarten. Als professioneel tarotist, als passioneel hobbyist of als nieuwsgierig-naar-kennis klant. Er is inmiddels een grote verscheidenheid aan soorten kaarten: tarot, lenormand, orakel, enz. Wij doen niet moeilijk en geven aan alle soorten aandacht. De verhalen die je hier leest, laten de passie en liefde voor de kaarten zien; al dan niet met een knipoog en mogelijk net even anders dan je gewend bent.

Geregeld verschijnen nieuwe artikelen op deze website. Wil je op de hoogte blijven? Neem dan geregeld een kijkje of volg ons via Facebook.

Bezig zijn met kaarten is leuk en leerzaam. Daar staat KaartKunde voor!

Redactie

Het redactieteam van KaartKunde bestaat uit:

arjenglas josevandehoef georgemensink lindaelstrodt
Arjen Glas
Hoofdredacteur
José vandeHoef George Mensink Linda Elstrodt
bjornmeuris louisemolleman  annekeagterberg  yoekenagel
Björn Meuris Louise Molleman Anneke Agterberg  Yoeke Nagel
Annick Van Damme Georgette Vierling marijenutma   Jij?
Annick Van Damme Georgette Vierling   Marije Nutma

 

Wil je ook meewerken? Meld je dan aan via ons reactieformulier of via e-mail.

Spelregels aanleveren artikelen

Artikelen op KaartKunde gaan, inderdaad, over kaarten. Om te proberen de website zoveel mogelijk een samenhangend geheel te maken, vind je hieronder wat punten waaraan je artikel moet voldoen:

  • Graag vooraf even overleggen wat het onderwerp wordt van je artikel.
  • Het artikel moet over kaarten (tarot, lenormand, orakel, enz) gaan. Kaarten kunnen met een willekeur aan onderwerpen gecombineerd worden. (graag zelfs!). Je kunt hierbij denken aan combinatie-onderwerpen als: kruiden, ander type kaarten, kristallen, i-tjing, runen, wetenschap, enz.
  • Geen negatieve insteek.
  • Lengte: gemiddeld 750-900 woorden.
  • Schrijf je een column, dan mag een persoonlijke insteek worden beschreven. Schrijf je over een algemeen onderwerp, dan graag zo veel mogelijk objectief.

Copyright / auteursrecht

Aan de totstandkoming van deze website is de uiterste zorg besteed. Voor informatie die desondanks onvolledig of onjuist is opgenomen, aanvaarden auteur(s) en redactie geen aansprakelijkheid.
© Auteursrecht voorbehouden. Behoudens door de wet gestelde uitzonderingen mag niets uit deze uitgave worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, die daartoe door de auteur(s) is gemachtigd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren